CHP’li Bülbül’den Bakan Uraloğlu’na: Hodri meydan!

» Manşet » CHP’li Bülbül’den Bakan Uraloğlu’na: Hodri meydan!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bir takım ziyaretler için Aydın’a geldi. Aydın ziyaretinde Bakan Uraloğlu, “Aydın’ın rengini bu yerel seçimlerde değiştireceğiz.” ifadelerini kullandı. Bakan Uraloğlu’nun bu sözlerine CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Süleyman Bülbül’den sert tepki geldi. “AYDIN’IN RENGİ DEĞİŞMEYECEK” CHP’li Bülbül, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Sayın Bakan ne Aydın’ı ne de Aydınlı hemşehrilerimizi tanıyor. […]

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bir takım ziyaretler için Aydın’a geldi. Aydın ziyaretinde Bakan Uraloğlu, “Aydın’ın rengini bu yerel seçimlerde değiştireceğiz.” ifadelerini kullandı. Bakan Uraloğlu’nun bu sözlerine CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Süleyman Bülbül’den sert tepki geldi.

“AYDIN’IN RENGİ DEĞİŞMEYECEK”

CHP’li Bülbül, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Bakan ne Aydın’ı ne de Aydınlı hemşehrilerimizi tanıyor. Aydınlı hemşehrilerimiz hem Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun başarılı çalışmalarından hem de CHP’li ilçe belediyelerinin başarılı çalışmalarından memnundur. Genel seçimde de 3 dönemdir yerel seçimde de başarılı, çalışkan bulduğu için rengini değiştirmedi önümüzdeki yerel seçimde de değiştirmeyecektir. Ancak siz Nazilli’de olduğu gibi seçmen iradesini gasp edenleri sahte vaatlerle transfer edersiniz. Buradan bir kez daha söylüyorum: Aydın’ın rengi değişmeyecek siz elinizde bulunan ilçe belediyelerini de kaybedeceksiniz! Sn. Bakan, aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış..!Hodri meydan!”