Başkan Tugay’ı güldüren ‘davet’!

» Manşet » Başkan Tugay’ı güldüren ‘davet’!

Karşıyaka Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağan 1. Meclis toplantısı için toplandı. Toplantının öne çıkan konusu ise imar planlarında PTT alanı olarak görünen Şemikler Mahallesi’ndeki (belediye kayıtlarında Mavişehir Mahallesi) 25562 ada 2 parselde yer alan mülkiyeti belediyeye ait taşınmaz ile ilgili satış kararının alınması oldu. Meclis üyeleri, satış kararını Plan ve Bütçe Komisyonu’na gönderirken, komisyonlardan gelen önergeler de meclise […]

Karşıyaka Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağan 1. Meclis toplantısı için toplandı. Toplantının öne çıkan konusu ise imar planlarında PTT alanı olarak görünen Şemikler Mahallesi’ndeki (belediye kayıtlarında Mavişehir Mahallesi) 25562 ada 2 parselde yer alan mülkiyeti belediyeye ait taşınmaz ile ilgili satış kararının alınması oldu. Meclis üyeleri, satış kararını Plan ve Bütçe Komisyonu’na gönderirken, komisyonlardan gelen önergeler de meclise üyelerine sunuldu. 

Toplantının ardından söz alan AK Parti Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran, Başkan Cemil Tugay’ın 7 ay önce söylediği “7 ay sonra kimin ne yapacağını göreceğiz. İşin özeti bu. Türk halkı kendisine bu zulmü yapan, bu pahalılığı, bu işsizliği, bu problemleri yaşatanlara cevabını verecektir. O zaman bu konuları görüşeceğiz” cümlelerini hatırlattı.

Baran, Başkan Tugay’a, Zaman hızla akıp geçiyor. Temel atmadığınız, açılış yapmadığınız, maaş ödeyemediğiniz, her gün Karşıyaka’nın kaybolan yıllarına dönüşüyor. Bahsettiğim tüm eksiklerinize rağmen sizi sever ve sayarız. Seçim sürecinde Karşıyaka’yı bırakıp ilçe ilçe gezdiniz. İktidar belediyesi olursanız borçlarınızın silineceğine inandınız. Şurada kaldı 8-9 ayımız. İktidar belediyesi olmadan başkanlıktan ayrılmanıza gönlümüz razı değil sayın başkanım. Bu nedenle gelin son 9 ayınızı AK Parti çatısı altında geçirin böylelikle hem siz siyasi yaşamınız bitmeden iktidar partisi belediye başkanı olma emellerinize erişmiş olun hem de Karşıyakalılar hizmetle tanışsın. AK Parti’nin kapıları herkese açık olduğu gibi size de açıktır. Son 7 ayı gelin AK Parti çatısı altında geçirin” diyerek partiye davet etti. 

Başkan Tugay ise, “Biz hükümetimizle hangi noktada uyuşmazlık yaşadık? Onu ben bilmiyorum. Karşıyaka’ya hizmet gelsin diye bir şeyler rica ettik, yazılar yazdık. Karşıyaka’nın hangi menfaatine olan projeye hayır dedik. Bugüne kadar hükümetin hangi yatırımına olumsuz bir bakış açımız oldu. Hadi ben geçtim AK Parti’ye. Ben benim, belediye de aynı belediye. Ne olacak da, ne değişecek de bu belediye çok süper işler yapmaya başlayacak? Ben belediye başkanlığı koltuğunda otururken herkese eşit bir şekilde hizmet vermeye çalıştım” dedi. 

Seçim sonuçlarını da değerlendiren Tugay, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tebrik ederek sürecin herkes için hayırlı olmasını diledi.