Memleket Partisi İzmir’deki milletvekili adaylarını tanıttı

» Manşet » Memleket Partisi İzmir’deki milletvekili adaylarını tanıttı

Memleket Partisi 28. Dönem milletvekili adayı tanıtım toplantısı Konak’ta bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirildi. Tanıtım toplantısında konuşan parti MYK üyesi ve  2. bölge adayı 1. sıra milletvekili adayı Asuman Ali Güven, Yüksel Taşkın’ın adaylığının İzmir’e yakışmadığını savundu. Güven, “Rize’den gelerek ‘ırkçı Atatürk’ diyen biri İzmir’de aday gösterilebiliyor. Gitsin Rize’de aday gösterilsin. İzmir’de Atatürk’ü savunan adam […]

Memleket Partisi 28. Dönem milletvekili adayı tanıtım toplantısı Konak’ta bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirildi. Tanıtım toplantısında konuşan parti MYK üyesi ve  2. bölge adayı 1. sıra milletvekili adayı Asuman Ali Güven, Yüksel Taşkın’ın adaylığının İzmir’e yakışmadığını savundu. Güven, Rize’den gelerek ‘ırkçı Atatürk’ diyen biri İzmir’de aday gösterilebiliyor. Gitsin Rize’de aday gösterilsin. İzmir’de Atatürk’ü savunan adam mı bitti? Bbnlar yanlış şeyler. Partilerin iç işlerine karışacak değilim ama çok önemli konular olduğunda eleştirimizi de söyleyeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk’e ‘ırkçı’ diyen bir kafanın İzmir’den milletvekili olmaması gerekir. Bu şehre yakışmaz. Türkiye Cumhuriyeti burada kuruldu. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş temelleri burada atıldı. Bu adaylarını geri çeksinler” dedi. 

“İZMİR’İN ÜÇÜNCÜ PARTİSİYİZ”

Medyanın paylaştığı oy oranlarının gerçeği yansıtmadığını söyleyen Güven, “Bizim baraj sorunumuz yok. Oyumuz barajın üstünde, Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin oyu daha da yüksek. Yanlış algı yaratmaya çalışıyorlar. Kimse Bu yazılanlara inanmasın. Memleket Partisi 81 ilde seçimlere katılıyor. Partimizi zor şartlarda kurduk. Bugün seçimlere tek başımıza giriyoruz. Biz kendimize güveniyoruz. İzmir’e de çok güveniyorum.  Biz de buranın 3. partisiyiz. İzmir’den ciddi oy alacağız. Net rakam vermiyorum ama hem Türkiye’den hem İzmir’den sürpriz bir oy alacağız. Biz Atatürk’ün yolundan gidiyoruz” dedi.

“İKTİDARI AL AŞAĞI EDECEĞİZ”

Güven, ” Ne sağdan, ne soldan, sadece Atatürk’ün yolundan gidiyoruz. Kuruluşun ve kuruluşun şehri olan İzmir’e yakışacak adaylar belirledik. Vekil seçmek önemli iştir. Birini seçersin bayramdan bayrama gelir. Ama bizim arkadaşlarımız sürekli seçmenle diyalog halinde olacak. 21 yıl AK Parti iktidarda. Tek adam rejimi ülkeyi yönetiyor. Türkiye’nin sorunları her alanda çok büyüktür. Ama biz Memleket Partisi olarka sorunları çözmek için iktidara adayız. İktidarı al aşağı edeceğiz. Türkiye’yi planla ve programla yönetilen bir ülke haline getireceğiz” diye konuştu.

“BURASI ATATÜRK’ÜN ŞEHRİ”

İzmir 1. bölge 1. sıradan aday gösterilen İl Başkanı Cüneyt Oğuz ise, “Seçildiğimde İzmir’in haklarını layığıyla savunacağım. Burası Cumhuriyetin kurulduğu şehir. Burası Atatürk’ün şehri. Mustafa Kemal Atatürk’ün hangi partiyi değil hangi parti onun yolundan gidiyor önemli olan budur. Atatürk ile problemi olanların oyunu istemiyoruz” diye konuştu.

Memleke Partisi’nin milletvekili aday listesi şöyle açıklandı:

1.BÖLGE

  1. Cüneyt Oğuz
  2. Ali Tunç Can
  3. Gülderen Özafacan Zeğerek
  4. Harun Düşenkalkan
  5. Beyhan Mutlu
  6. Başaran Aktan
  7. İsmail Yıldız
  8. Turan Çatal
  9. Tufan Özbek
  10. Ahmet Ömer Erkenci
  11. Cem Merih Yener
  12. Olca Ömür Aras
  13. Efe Yurdakul
  14. Furkan Molla

2. BÖLGE

  1. Asuman Ali Güven
  2.  Mahir Bakan
  3.  Tuğçe Semercioğlu
  4.  Mevhibe Bodur Koloğlu
  5. Levent Ören
  6.  Merve Duman
  7.  Ömer Berk Gönençer
  8.  Alev Günyar
  9.  Burak Kurt
  10.  Gürsel Dinktepe
  11.  Mert Dikmen
  12.  Furkan Aslan
  13.  Görkem Süren
  14.  Taha Karaçelik