Özlem Çerçioğlu: İktidara yürümüyoruz, koşuyoruz

» Manşet » Özlem Çerçioğlu: İktidara yürümüyoruz, koşuyoruz

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler ilçesi, Atatürk Kent Meydanı’nda 200 bin fide dağıtımı gerçekleştirdi. Fide dağıtımında hazır bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu, basın mensuplarının sorunlarını da yanıtladı. Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan ayı dolayısı ile kurdukları iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ettiklerini belirten Çerçioğlu, “Mübarek Ramazan ayındayız. Aydın halkı ile iftar sofralarında dün olduğu gibi bugün de […]

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler ilçesi, Atatürk Kent Meydanı’nda 200 bin fide dağıtımı gerçekleştirdi. Fide dağıtımında hazır bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu, basın mensuplarının sorunlarını da yanıtladı. Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan ayı dolayısı ile kurdukları iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ettiklerini belirten Çerçioğlu, “Mübarek Ramazan ayındayız. Aydın halkı ile iftar sofralarında dün olduğu gibi bugün de buluşmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki yıllarda da vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“BİZİM ÜÇ MİLLETVEKİLİMİZ DE GAYET BAŞARILI”

14 Mayıs seçimleri için siyasi partilerin milletvekili adaylarının belirlendiğinin hatırlatılmasına Başkan Çerçioğlu, ilk üç sırasında mevcut milletvekillerinin yeniden aday gösterildiği kendi partisinin listesini değerlendirdi. Çerçioğlu, “Bizim üç milletvekilimiz de gayet başarılı. Geçtiğimiz beş yıl içinde, sürekli Aydındaydılar, hep birlikte çalıştık. Bu başarılarını önümüzdeki süreçte de devam edeceklerine inanıyorum. Yine 4, 5, 6, 7 ve 8’inci sıradaki arkadaşlarımız da işlerinde gerçekten çok başarılı. Ben hepsini tekrar tekrar kutluyorum” ifadelerini kullandı.

“İKTİDARA YÜRÜMÜYORUZ, KOŞUYORUZ”

Millet İttifakı’nın iktidara yürüyüp, yürümediğinin sorulmasına Başkan Çerçioğlu, “İktidara yürümüyoruz, koşuyoruz. Biz çalışıyoruz. Belediye başkanı olarak ben çalışıyorum, benim en iyi yaptığım iş halka hizmettir, çalışmak, çalışmak, çalışmaktır. Aydın halkına hizmet etmekten onur duyuyorum, gurur duyuyorum. Aydın’da yaşayan bütün vatandaşlarımıza minnet duygularımı tekrar ifade ediyorum, iyi ki varlar” şeklinde konuştu.