“Ne bakıyorsun?” tartışması silahlı baskına dönüştü

» Ege'den Haberler » “Ne bakıyorsun?” tartışması silahlı baskına dönüştü

Kemalpaşa’nın Ulucak Mahallesi’nde meydana geldiği iddia edilen olayda 17 yaşındaki R.A, kuzeniyle beraber yürüdüğü esnada karşılarına çıkan P.G isimli genç ile “Ne bakıyorsun?” tartışmasına başladı. Aralarında yaşanan arbedenin ardından P.G. olayı ailesine anlattı. P.G’nin babası ve babasının yakınlarının olaya dahil olmasıyla tartışma silahlı baskına dönüştü. İddiaya göre P.G.’nin babası Ü.G., yakınları ve çalışanları ile birlikte […]

Kemalpaşa’nın Ulucak Mahallesi’nde meydana geldiği iddia edilen olayda 17 yaşındaki R.A, kuzeniyle beraber yürüdüğü esnada karşılarına çıkan P.G isimli genç ile “Ne bakıyorsun?” tartışmasına başladı. Aralarında yaşanan arbedenin ardından P.G. olayı ailesine anlattı. P.G’nin babası ve babasının yakınlarının olaya dahil olmasıyla tartışma silahlı baskına dönüştü. İddiaya göre P.G.’nin babası Ü.G., yakınları ve çalışanları ile birlikte 17 yaşındaki R.A ailesinin işlettiği kahveyi silahla basarak R.A.’yı darp etti. Hastaneye kaldırılarak darp raporu alan R.A.’nın ailesi, saldırıyı gerçekleştiren kişilerden şikayetçi oldu. 5 Temmuz günü yaşanan olayın görüntüleri güvenlik kameralarına da yansıdı.

“SİLAHLARLA EVİMİZİ BASTILAR”

Savcılığa taşınan olayın ardından, darp edilen R.A. ve ailesine “Şikayetinden vazgeç, davayı geri çek” baskısı yapıldığı da öne sürüldü. R.A.’nın abisi Nurullah Ayhan, “Kahvemizi bastılar, silahın kabzasıyla kardeşimin kafasını yardılar, evimize silah doğrulttular, şikayetçi olduk şimdi de mahkemeden çekilmemiz için baskı yapıyorlar. Kemalpaşa eski belediye başkanını, meclis üyelerini araya koyarak bizimle iletişime geçiyorlar. Bu insanlar yüzünden huzurumuz kalmadı. Mafya gibi davranıp insanların huzurunu kaçırıyorlar. Bugün bize yapılan yarın komşumuza da yapılır. Saldırganların hakettikleri cezayı almasını, mahallemizde huzurun sağlanmasını istiyoruz ” dedi.

Kemalpaşa’daki baskın olayına karışan kişilerin daha önce de dolandırıcılık, organize suçlar ve terör davaları kapsamında yargılandıkları iddia edildi.