İYİ Partili Özlale’den ‘geleceği birlikte inşa edelim’ sayfası

» Ege'den Haberler » İYİ Partili Özlale’den ‘geleceği birlikte inşa edelim’ sayfası

İYİ Parti İzmir 1. Bölge 2. sırdan milletvekili seçilen Prof Dr. Ümit Özlale, seçim öncesi verdiği sözü tutarak İzmirlilerin sorunlarını Meclis’te dile getirmek için harekete geçti. 14 Mayıs seçimleri öncesinde İzmir’de girilmedik ev, çalınmadık kapı bırakmayan İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Kalkınma Politikaları Başkanı Prof Dr. Ümit Özlale, İzmir halkının sorunlarını ve görüşlerini kendisine iletmesi için […]

İYİ Parti İzmir 1. Bölge 2. sırdan milletvekili seçilen Prof Dr. Ümit Özlale, seçim öncesi verdiği sözü tutarak İzmirlilerin sorunlarını Meclis’te dile getirmek için harekete geçti. 14 Mayıs seçimleri öncesinde İzmir’de girilmedik ev, çalınmadık kapı bırakmayan İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Kalkınma Politikaları Başkanı Prof Dr. Ümit Özlale, İzmir halkının sorunlarını ve görüşlerini kendisine iletmesi için bir form oluşturdu.

“BANA İLETMEK İSTEDİĞİNİZ DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM”

Formu İzmirlilerin ihtiyaçlarına hızlı çözüm üretmek için hazırladıklarını belirten Özlale, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Değerli İzmirliler, Öncelikle, TBMM’de sizleri temsil görevini bana verdiğiniz için teşekkür ederim. Sizlerin görüşlerini dinlemek, ihtiyaçlarını anlamak ve çözümler sunmak için buradayım. Gördüğünüz ya da fark ettiğiniz bir sorun, eksiklik veya iyileştirme öneriniz varsa benimle paylaşabilirsiniz. Sizlerin katkıları ile daha verimli ve etkili çalışmalar gerçekleştirebiliriz. Önerileriniz ile ilgileniyor, bana iletmek istediğiniz düşüncelerinizi bekliyorum. Her türlü öneri, görüş eleştiri ve tavsiyenizi dinlemek için hazırım. Aşağıdaki formu doldurarak bana iletmeniz yeterli. Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim.”

https://forms.gle/PY6oGfneohHG3ih56 linki üzerinden forma olabilirsiniz.