Şenol Aslanoğlu’ndan, Mehmet Ali Çelebi’ye sert cevap

» Ege'den Haberler » Şenol Aslanoğlu’ndan, Mehmet Ali Çelebi’ye sert cevap

Haber: Arif Enes Durak Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına toplantısında kullandığı “Cumhurbaşkanlığı seçimi sadece İzmir’de olsaydı Kemal Kılıçdaroğlu kazanırdı” ifadeleri nedeniyle sosyal medyada gündem olan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nu ‘zeka küpü’ ifadeleriyle tiye alan Mehmet Ali Çelebi‘ye Aslanoğlu’ndan sert yanıt geldi. İzmirliler olarak kendisini Meclis’e göndermenin utancı içinde olduklarını yineleyen Aslanoğlu, “Benim zekamın zekatı, […]

Haber: Arif Enes Durak

Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına toplantısında kullandığı “Cumhurbaşkanlığı seçimi sadece İzmir’de olsaydı Kemal Kılıçdaroğlu kazanırdı” ifadeleri nedeniyle sosyal medyada gündem olan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nu ‘zeka küpü’ ifadeleriyle tiye alan Mehmet Ali Çelebi‘ye Aslanoğlu’ndan sert yanıt geldi.

İzmirliler olarak kendisini Meclis’e göndermenin utancı içinde olduklarını yineleyen Aslanoğlu, “Benim zekamın zekatı, onun yedi sülalesine yeter. Bunu da tüm İzmirliler bilir” ifadelerini kullandı.

Şenol Aslanoğlu'ndan, Mehmet Ali Çelebi'ye sert cevap

Şenol Aslanoğlu’ndan, Mehmet Ali Çelebi’ye sert cevap

ASLANOĞLU NEDEN GÜNDEM OLMUŞTU?

Şenol Aslanoğlu, geçtiğimiz günlerde CHP İzmir İl Başkanlığı’nda Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi’nde il örgütünün çalışmalarına dair değerlendirme sunumu gerçekleştirildi.

Sunumda Kemal Kılıçdaroğlu’nun başarılı ve başarısız olduğu iller üzerinden değerlendirmelerde bulunan Aslanoğlu’nun “Cumhurbaşkanlığı seçimi sadece İzmir’de olsaydı Kemal Kılıçdaroğlu kazanırdı” ifadeleri sosyal  medyada gündem olmuştu.

MONTAJCILIK”

Yaşanan gelişmelerin ardından gazetecilere sitemde bulunan Aslanoğlu yaptığı açıklamasında, o cümlelerin bir başının ve sonunun olduğunu, iki buçuk dakikalık görüntünün sadece 30 saniyelik bölümünün kesilerek servis edilmesinin ‘montajcılık’ olduğunu dile getirdi.