Yeni kabine listesi belli oldu: İşte yeni bakanlar

» Manşet » Yeni kabine listesi belli oldu: İşte yeni bakanlar

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ikinci kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çankaya Köşkü’nde açıklanacak. Milyonlarca vatandaş yeni Kabine hakkında bilgi almak istiyor. Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi açıklandı. Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi için Cumhurbaşkanı yardımcısı, Adalet Bakanı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı, Dışişleri Bakanı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, Gençlik ve Spor Bakanı, […]

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ikinci kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çankaya Köşkü’nde açıklanacak. Milyonlarca vatandaş yeni Kabine hakkında bilgi almak istiyor. Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi açıklandı.

Yeni kabine listesi belli oldu: İşte yeni bakanlar

Yeni kabine listesi belli oldu: İşte yeni bakanlar

Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi için Cumhurbaşkanı yardımcısı, Adalet Bakanı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı, Dışişleri Bakanı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, Gençlik ve Spor Bakanı, Hazine ve Maliye Bakanı, İçişleri Bakanı, Kültür ve Turizm Bakanı, Millî Eğitim Bakanı, Millî Savunma BakanıSağlık Bakanı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Tarım ve Orman Bakanı, Ticaret Bakanı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı tek tek açıklandı.

İŞTE YENİ KABİNE LİSTESİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı

Cevdet yılmaz

Adalet Bakanlığı

Yılmaz Tunç

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Mahinur Özdemir Göktaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı

Vedat Işıkhan

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı

Mehmet Özhaseki

Dışişleri Bakanlığı

Hakan Fidan