Göztepe kanat transferinde rotayı Hollanda’ya çevirdi

» Son Dakika » Göztepe kanat transferinde rotayı Hollanda’ya çevirdi

TFF 1. Lig’de sezonu Play-Off’larda Bodrumspor‘a elenerek tamamlayan Göztepe, gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladı. Bu sezonun ikinci yarısından oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Göztepe, yapılacak nokta transferlerle gelecek sezon Süper Lig’e yükselmenin planlarını yapıyor. Bir yandan transferde çalışmalarına hız veren sarı-kırmızılı yönetim diğer taraftan yabancı transferi için harekete geçti. Teknik direktör Ekrem Dağ’ın […]

TFF 1. Lig’de sezonu Play-Off’larda Bodrumspor‘a elenerek tamamlayan Göztepe, gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladı.

Bu sezonun ikinci yarısından oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Göztepe, yapılacak nokta transferlerle gelecek sezon Süper Lig’e yükselmenin planlarını yapıyor. Bir yandan transferde çalışmalarına hız veren sarı-kırmızılı yönetim diğer taraftan yabancı transferi için harekete geçti. Teknik direktör Ekrem Dağ’ın raporu doğrultusunda hücum hattını güçlendirmek isteyen İzmir ekibinin, son olarak Hollanda’nın RKC Waalwijk ekibinde forma giyen ve sezon sonu serbest kalan sol kanat oyuncusu Florian Jozefzoon ile görüştüğü öğrenildi.

Sarı-kırmızılı yönetim, hafta için oyuncu ve menajeri ile bir araya gelecek.

5 GOL 3 ASİST

Menajerleri tarafından Türk kulüplerine önerilen 31 yaşındaki Surinam asıllı Hondalı oyuncu bu sezon RKC Waalwijk formasıyla 26 maça çıkarken bu maçlarda 5 gol, 3 asistlik performans gösterdi. Şuan bonservisi elinde olan ve kariyerine başka bir kulüpte devam etmek isteyen oyuncuyla Türkiye’den Sivasspor ve Bandırmaspor‘da ilgileniyor.

Özel Haber: Arif Enes Durak