Tunç Soyer ve Şenol Aslanoğlu’dan ortak çağrı

» Manşet » Tunç Soyer ve Şenol Aslanoğlu’dan ortak çağrı

Cumhurbaşkanı seçimlarinin ikinci turu için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 17.00 itibarıyla tamamlandı. Sandıkların kapanmasının ardından CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kameraların karşısına geçti. İlk söz alan Aslanoğlu, sakın bir seçim geçirdiklerini ifade ederek, “İzmirlilere yakışır bir şekilde seçim geçirdik. Tüm yurttaşları, sandık sayımına bekliyoruz. Gördüğümüz kadarıyla […]

Cumhurbaşkanı seçimlarinin ikinci turu için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 17.00 itibarıyla tamamlandı.
Sandıkların kapanmasının ardından CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kameraların karşısına geçti.

İlk söz alan Aslanoğlu, sakın bir seçim geçirdiklerini ifade ederek, “İzmirlilere yakışır bir şekilde seçim geçirdik.
Tüm yurttaşları, sandık sayımına bekliyoruz. Gördüğümüz kadarıyla neşeli geçti, umarım sonuç da neşeli çıkacak” diye konuştu.

Karabağlar’da Erdoğan’a ‘Evet’ mührü basıldığı iddia edilen oy pusulalarına dair gelen soruya Aslanoğlu, “Tutanaklar tutuldu. Oy geçersiz sayıldı” ifadelerini kullandı.

Tunç Soyer ise görevin şimdi başladığı aktararak, “İslak imzalı tutanaklar teslim edilene kadar çalışmalar devam edecek. Katılım 14 Mayıs seçimlerine benzer sayıdaydı. Ufak tefek olaylar haricinde sakin bir seçim yaşadık. Tüm sandık başındaki görevli arkadaşlarımızdan ricamız sandık başından ayrılmayınız” dedi.