Denizli’de CHP’li kadınlara çirkin saldırı!

» Ege Gündemi » Denizli’de CHP’li kadınlara çirkin saldırı!

#sondakika Denizli’de seçim çalışması çalışması yürüten CHP’li kadınlar, “Siz teröristsiniz” diyen 4 kişinin saldırısına uğradı. Saldırganlar, araya giren vatandaşlarla da tartıştı.#Denizli #saldırı pic.twitter.com/zMicaieadQ — Ege Saati (@EgeSaati) May 26, 2023 Edinilen bilgiye göre Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçimleri öncesi, seçim çalışmalarını sürdüren CHP’li kadınların kendilerine, “Siz teröristsiniz” diyen bir esnafın sözlü tacizi […]

Edinilen bilgiye göre Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçimleri öncesi, seçim çalışmalarını sürdüren CHP’li kadınların kendilerine, “Siz teröristsiniz” diyen bir esnafın sözlü tacizi sonrası saldırıya uğradığı ifade edildi.

Partililerin tepki göstermesi üzerine büyüdüğü belirtilen tartışma sonrası 4 kişi oldukları iddia edilen saldırganlarla partililerin tartışmasının büyümesini engellemek için vatandaşlar da araya girdi. Ancak saldırganların vatandaşlara da müdahale ettiği, olayların güçlükle yatıştığı belirtildi. Yaşanan çirkin saldırı sonrası CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan’ın suç duyurusunda bulunacağı, olayın takipçisi olacağı öğrenildi.