Başkan Oran: Alaçatı’ya Petekler Park’ı kazandırıyoruz

» Yerel Yönetimler » Başkan Oran: Alaçatı’ya Petekler Park’ı kazandırıyoruz

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, içerisinde spor alanları, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, kafe ve yemyeşil bir izlenimle, Alaçatı‘ya yeni bir vizyon kazandıracak Petekler Park Projesine başladıklarını açıkladı. “YEŞİL ALANLARI ÇOĞALTIYORUZ” Toplam 4062 metrekare alanda 1 basketbol, 1 voleybol sahası, 1 çocuk oyun grubu, Fitness Sağlıklı Yaşam Seti, Kafeterya ve Büfesi, peyzaj alanları bulunan […]

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, içerisinde spor alanları, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, kafe ve yemyeşil bir izlenimle, Alaçatı‘ya yeni bir vizyon kazandıracak Petekler Park Projesine başladıklarını açıkladı.

“YEŞİL ALANLARI ÇOĞALTIYORUZ”

Toplam 4062 metrekare alanda 1 basketbol, 1 voleybol sahası, 1 çocuk oyun grubu, Fitness Sağlıklı Yaşam Seti, Kafeterya ve Büfesi, peyzaj alanları bulunan Petekler Park’ın kısa sürede tamamlanarak Çeşmelilerin hizmetine açılacağını belirten Oran, “Betonu değil, yeşili arttırarak, meydanlarımızı, parklarımızı genişletmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın aileleriyle ve sevdikleriyle nefes alabilecekleri bir yaşam alanını daha Çeşmemiz’e kazandırıyoruz. Şimdiden ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.