Yücel’den İzmirlililere tedbirli ve itidalli olma çağrısı!

» Ege'den Haberler » Yücel’den İzmirlililere tedbirli ve itidalli olma çağrısı!

Olayın meydana gelmesinden dakikalar sonra bölgeye gelen CHP İzmir Milletvekili Adayı Deniz Yücel, polislerden ve vatandaşlardan yaşanan üzücü hadiseye dair bilgi aldı. Sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan Deniz Yücel, şu ifadeleri kullandı: Dünkü Erzurum’daki provakosyonun bir benzerini bugün İzmir Buca’da gerçekleştirmeye kalkan, insanlıktan ve demokrasiden nasibini almamış, gözü dönmüş bir avuç provakatöre karşı İzmirliler […]

Olayın meydana gelmesinden dakikalar sonra bölgeye gelen CHP İzmir Milletvekili Adayı Deniz Yücel, polislerden ve vatandaşlardan yaşanan üzücü hadiseye dair bilgi aldı.

Sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan Deniz Yücel, şu ifadeleri kullandı:

Dünkü Erzurum’daki provakosyonun bir benzerini bugün İzmir Buca’da gerçekleştirmeye kalkan, insanlıktan ve demokrasiden nasibini almamış, gözü dönmüş bir avuç provakatöre karşı İzmirliler olarak sükunet ve itidalimizi korumaya devam edeceğiz. Bu menfur hadise 14 Mayıs seçimlerine, İzmir’in barış, kardeşlik ve demokrasi geleneklerine gölge düşürmeyecek. Toplumun sinir uçlarıyla oynamaya cüret eden kitle, tahayyül ettiği kargaşa ve çatışma ortamını yaratamayacak. Tüm İzmirli hemşerilerimizi tedbirli, itidalli ve ihtiyatlı olmaya davet ediyorum.