Özlem Çerçioğlu: Bayrak ve vatan kırmızı çizgimiz

» Ege'den Haberler » Özlem Çerçioğlu: Bayrak ve vatan kırmızı çizgimiz

14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala Millet İttifakı liderleri miting çaloşmalarına hız verirken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Aydın’da Aydınlılarla buluştu. Atatürk Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen mitingde ilk olarak konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Kılıçdaroğlu’na oy verenler dinsiz, vatansız teröristlerdir” sözlerine yanıt verdi. […]

14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala Millet İttifakı liderleri miting çaloşmalarına hız verirken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Aydın’da Aydınlılarla buluştu.

Atatürk Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen mitingde ilk olarak konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Kılıçdaroğlu’na oy verenler dinsiz, vatansız teröristlerdir” sözlerine yanıt verdi.

Konuşmasına Akşener ve Yavaş’a “Efeler diyarı Aydın’a hoş geldiniz” diyerek başlayan Başkan Çerçioğlu, “Türkiye’nin en başarılı belediye başkanları Millet İttifakı’nın belediye başkanlarıdır. Bizim bulunduğumuz kentlerde hiçbir çocuk karnı aç yatağa girmez, hiç kimse soğuktan üşümez. Bizler her zaman fakir fukaranın, garip gurebanın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Her zaman çiftçimizi, köylümüzü destekledik. Bu desteklerimizi tüm Türkiye’ye yayacağız” ifadelerini kullandı.

Özlem Çerçioğlu, miting alanını dolduran Aydınlılara “14 Mayıs’ta baharı getiriyor musunuz?” sorusunu yöneltip, “evet” yanıtını aldıktan sonra, “İki tane kırmızı çizgimiz var, bayrak ve vatan” diyerek, sözlerini noktaladı.