Helil Kınay ve Altan İnanç konteyner kentte kalan depremzedeleri ziyaret etti

» Ege'den Haberler » Helil Kınay ve Altan İnanç konteyner kentte kalan depremzedeleri ziyaret etti

Haber: Arif Enes DURAK 14 mayıs seçimlerine günler kala saha çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP İzmir Milletvekili Adayları Altan İnanç ve Emine Helil İnay Kınay konteyner kentte kalan depremzedeleri ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi. “AZ KALDI…” Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Altan İnanç, iktidarın İzmirli depremzedeleri yüzüstü bıraktığını belirterek mağdur edilen vatandaşların haklarının geri alınmasının sonuna […]

Haber: Arif Enes DURAK

14 mayıs seçimlerine günler kala saha çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP İzmir Milletvekili Adayları Altan İnanç ve Emine Helil İnay Kınay konteyner kentte kalan depremzedeleri ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

“AZ KALDI…”

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Altan İnanç, iktidarın İzmirli depremzedeleri yüzüstü bıraktığını belirterek mağdur edilen vatandaşların haklarının geri alınmasının sonuna kadar takipçisi olacaklarını söyledi.

İnanç şu ifadeleri kullandı:

“30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen İzmir depremi sonrası konutlarına yeniden kavuşmak konusunda mağduriyet yaşayan depremzedelerimizi ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledik. Yaşadıkları mağduriyetin bir an önce giderilmesinin takipçisi olacağız. CHP olarak hak arama mücadelelerinde her zaman yanlarında olacağımızı belirttik. Az kaldı. Hep beraber Türkiye’yi aydınlığa çıkaracağız. İzmir depreminin üzerinden 2.5 yıl geçmesine rağmen depremzedelerimizin konut sorununu halen çözüme kavuşturamayan bu İktidarın, 6 Şubat deprem felaketinde 11 ilimizdeki depremzedelerimizin sorunları nasıl çözeceğini çok merak ediyoruz”

“HEP BERABER AYAĞA KALKACAĞIZ”

Helil İnay Kınaç ise yaraları hep beraber saracaklarının sözünü vererek, “Depremi unutturmaya çalışan bu iktidara inat, yaşadıklarımızı unutmadan dayanışmaya devam edip, hep beraber ayağa kalkacağız” ifadelerini kullandı.