CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı kimdir?

» Ege'den Haberler » CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı kimdir?

Şeref Arpacı, 1978 yılında Denizli’nin Babadağ ilçesinde doğdu. Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olduktan sonra ABD’de dil eğitimi aldı. Aile şirketi olan Motif Glocal Tekstil AŞ’de yöneticilik görevini sürdürüyor. Evli ve bir çocuk babası olan Arpacı, 15 yıldır çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak yer aldı. Nisan 2018’den beri BASİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütüyordu. MİLLETVEKİLİ […]

Şeref Arpacı, 1978 yılında Denizli’nin Babadağ ilçesinde doğdu. Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olduktan sonra ABD’de dil eğitimi aldı. Aile şirketi olan Motif Glocal Tekstil AŞ’de yöneticilik görevini sürdürüyor. Evli ve bir çocuk babası olan Arpacı, 15 yıldır çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak yer aldı. Nisan 2018’den beri BASİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütüyordu.

MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞI

Arpacı, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için CHP’den aday adaylığı başvurusunda bulundu. Arpacı ayrıca BASİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden de istifa ettiğini açıkladı.