Batur: Konak yeniden cazibe merkezi haline gelecek

» Manşet » Batur: Konak yeniden cazibe merkezi haline gelecek

Nisan ayı ikinci Meclis Toplantısı’nı gerçekleştiren Konak Belediyesi’nde, 2022 yılı faaliyet raporu kabul edildi. Toplantıda konuşan Başkan Batur, belediye emekçilerinin haklarını vererek çalıştıklarını söyledi. Tüm çalışma arkadaşlarına ve belediye meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Batur, kentsel dönüşüm projelerinin de hayata geçmesiyle Konak’ın yeniden cazibe merkezi olacağına tüm kalbiyle inandığını vurguladı ve sözlerini şöyle tamamladı:  “Yaptığımız faaliyet […]

Nisan ayı ikinci Meclis Toplantısı’nı gerçekleştiren Konak Belediyesi’nde, 2022 yılı faaliyet raporu kabul edildi. Toplantıda konuşan Başkan Batur, belediye emekçilerinin haklarını vererek çalıştıklarını söyledi. Tüm çalışma arkadaşlarına ve belediye meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Batur, kentsel dönüşüm projelerinin de hayata geçmesiyle Konak’ın yeniden cazibe merkezi olacağına tüm kalbiyle inandığını vurguladı ve sözlerini şöyle tamamladı: 

“Yaptığımız faaliyet raporları meclisimiz tarafından değerlendirilecek. Kısmet olur ilerde yine Konak belediye Başkanı adayı olursak, bunun en güzel onayı da sandıklardır. Vatandaşımız bizim neler yaptığımızı görür, değerlendirmesini sandıkta yapar. Bu faaliyetlerin yapılmasında büyük emeği olan çalışma arkadaşlarıma ve tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Konak Belediyesi olarak, geçmişte olduğu gibi, kentimizi cazibe merkezi yapacağımıza bütün kalbimle inanıyorum. Kentsel dönüşüm projelerimiz hayata geçtiğinde Konak’ın, özellikle de konut açısından, yeniden tercih edilen bir ilçe olacağına bütün kalbimle inanıyorum. Faaliyet raporumuz hayırlı olsun. Her şey çok güzel olacak”