Başkanıyla seyircisiyle başarısıyla voleybol şehri Aydın

» Özel Haber » Başkanıyla seyircisiyle başarısıyla voleybol şehri Aydın

Arif Enes DURAK / EGE SAATİ Haber: Arif Enes Durak  Romanya dönüşü uçaktan iner inmez Gazeteci Arif Enes Durak’ın sorularını yanıtlayan Kulüp Genel Menajeri Sabri Can, “İlk 4’e girdiğimiz için çok mutluyuz iyi bir mücadeleden sonra girdiğimiz içinde daha da gururluyuz” dedi. Zor bir mücadeleyi kazandıklarını belirten Can, “Bizim için zor bir galibiyet oldu. Aslına […]

Arif Enes DURAK / EGE SAATİ

Haber: Arif Enes Durak 

Romanya dönüşü uçaktan iner inmez Gazeteci Arif Enes Durak’ın sorularını yanıtlayan Kulüp Genel Menajeri Sabri Can, “İlk 4’e girdiğimiz için çok mutluyuz iyi bir mücadeleden sonra girdiğimiz içinde daha da gururluyuz” dedi.

Zor bir mücadeleyi kazandıklarını belirten Can, “Bizim için zor bir galibiyet oldu. Aslına bakarsanız daha kolay olmasını bekliyorduk ama böylesi daha anlamlı. Sonuçta yarı finale kaldık, çok mutluyuz, iyi bir mücadeleyle burada olduğumuz için gururluyuz” dedi.

“Başarının sırrı takım olabilmek”

Sezon başında ayrılıklar ve yaşanan sakatlıklar nedeniyle zor bir süreç geçirdiklerini söylen Can, “Aslına bakarsanız, şansız bir ilk yarı geçirdik. Normalde 3 yabancıyla başlamamız gerekirken biz sezona 2 yabancıyla başlayabildik. Maalesef yabancı oyuncularımızdan bir tanesi de sezona 3 gün kala sakatlandı ve birince devrede sadece 1 yabancıyla mücadele edebildi. Bu zorluklara rağmen başarılı olabilmenin sırrı takım olabilmekte. Arkadaşlık ortamının iyi olması, karakterli oyuncular ve tenik ekibin uyumu bizi buraya getirdi. Çok çalışıyoruz, çok iyi bir arkadaşlık ortamımız var “ ifadelerini kullandı.

Ligde Avrupa kupalarının aksine yaşanan istikrarsız gidişatı da değerlendiren Başkan Can, “Az önce dediğimiz sebeplerden ilk yarıyı istediğimi yerde bitiremedik ama bir çıkışımız var. Üst üste kazandığımız PTT ve Mert Grup Sigorta maçları var. Bu hafta Kuzeyboru’yu da mağlup ederek, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Yeniden play-off şansı yakalayıp üst sıralara yükselmek istiyoruz” dedi.

“Başkanımız ‘o sene bu sene’ dediyse onun sözüne uymak gerekir”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun “O sene, bu sene” sözlerinin hatırlatılması üzerine Başkan Çerçioğlu’na destekleri için çok teşekkür eden Can, “Başkanımızın inanılmaz bir desteği var, maddi manevi her zaman yanımızda. Kazandıktan sonra ilk arayanlardan biri oluyor. Anlatamayacağım kadar çok destekleri var bizlere. Başkanımız ‘o sene bu sene’ dediyse onun sözüne uymak gerekir. Başkanımızı ve şehrimizi mutlu etmek için elimizden geleniz yapacağız. Zor bir yarı final oynayacağız ama neden olmasın” ifadelerini kullandı

“Şehrimizin, belediyemizin adını en iyi şekilde duyurmaya çalışıyoruz”

“Her sezon play-off oynayan bir ekip olmak istiyoruz” diyen Başkan Can, “Her sene ilk beşi zorlayan, Avrupa kupalarında mücadele eden bir ekip olmak istiyoruz” diyerek sözlerini şu şekilde sürdürdü;

“Şehrimizin, belediyemizin adını hem Türkiye’de hem Avrupa’da en iyi şekilde duyurmaya çalışıyoruz. Bunun yanından genç sporculara şans vermeye çalışarak, kendi çocuklarımızla mücadele eden bir takım kurmaya çalışıyoruz. Aydın’a okumaya gelmiş, üniversiteye gelmiş gençlere spor imkânı yaratmaya çalışıyoruz. Yani uzun vaade de alt yapıya önem vererek, ligde de her zaman ilk 5 içinde kalarak Avrupa kupaları için mücadele etmek istiyoruz.