Sinan Bezircilioğlu: Partimize büyük ilgi var

» Ege Gündemi » Sinan Bezircilioğlu: Partimize büyük ilgi var

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı 14 Mayıs seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim kurulu üyeleri Sinan Bezircilioğlu başkanlığında bir araya gelirken, seçim sürecinde yürütülecek çalışmalar için fikir alışverişinde bulundu.

İYİ Parti il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları 14 Mayıs seçimleri için yapılacak çalışmalarla ilgili yol haritasını belirlemek üzere bir araya geldi. İYİ Parti İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu önderliğinde gerçekleşen, özellikle sandık güvenliği konusunun ele alındığı toplantıda propaganda sürecine ilişkin olarak görüş alışverişi yapıldı.

“HEDEFİMİZ EN FAZLA MİLLETVEKİLİNE SAHİP OLMAK”

İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, seçmenlerle bir arada olmanın önemine değindi. İyi Parti’nin seçimlerdeki vizyonuna ilişkin konuşan Bezircilioğlu,“ İYİ Parti olarak hedefimiz Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde en fazla milletvekiline sahip parti olmaktır. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Cuma günü milletvekili adaylığı için başvuru süremiz sona eriyor. Partimize büyük bir ilgi var. Bu ilgi ve teveccühe layık olmak için bizlerde görevlerimizi yerine getirmeliyiz. Seçmenlerle bir arada olmalı ve projelerimizi anlatmalıyız. Seçim sürecinde bütün yol arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.