İYİ Partili Taner: Bundan sonrası, çalışma zamanı

» Ege Gündemi » İYİ Partili Taner: Bundan sonrası, çalışma zamanı

İYİ Parti Aydın İl Teşkilatı’nın olağan kongresinde, Ahmet Ertürk ile girdiği seçim yarışını kazanan mevcut İl Başkanı Recep Taner, güven tazeledi.

Seçim sonucunun açıklanmasının ardından Taner, Ertürk ile el ele tutuşarak, partilileri selamladı. Herkesi alanda çalışmaya davet eden Taner, “Kongre artık bitmiştir. Bundan sonrası, çalışma zamanıdır. Herkesi alanda çalışmaya davet ediyoruz. Hedefimizi, daha önceden açıklamıştık. Aydın’da birinci parti olmak, altılı masanın adayını 13’üncü cumhurbaşkanı yapmak, Aydın’da sekiz milletvekilinden dördünü almak, bu hedef doğrultusunda çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“KONGRENİN KAYBEDENİ YOK”

“Bu saatten sonra, hala daha partide her ne ad altında olursa olsun, oralarda, buralarda toplantı yapılırsa, buna müsaade etmeyiz” diyerek, üstü kapalı uyarıda bulunan Taner, “Artık sayın genel başkanımız Meral Akşener’in göstermiş olduğu performansı, burada sizler de göstermek zorundasınız. Genel başkanımızı başbakan yapmak için birlikte mücadele edeceğiz. Tüm arkadaşlarımızı, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya davet ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu kongrenin kaybedeni yok. Kazanan İYİ Parti, kazanan Sayın Meral Akşener, kazanan Türk milleti” dedi.