AK Partili olan Özcan hibe edilen araç için Erdoğan’a teşekkür etti

» Ege Gündemi » AK Partili olan Özcan hibe edilen araç için Erdoğan’a teşekkür etti

Geçtiğimiz günlerde belediye başkanının CHP’den istifa ederek Ak Parti’ye geçmesi ile gündeme gelen Nazilli’de bugün Türkiye Belediyeler Birliği’nden hibe edilen 5 milyon lira değerindeki iş makinesinin tahsis töreni vardı. Başkan Kürşat Engin Özcan “Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Nazilli hak ettiği hizmetlere kavuşacaktır” dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan geçtiğimiz ay sonunda Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ederek Ak Parti saflarına katılmıştı. Gündeme, belediye başkanının yaptığı parti değişikliği ile gelen Nazillli’de bugün belediye duvarlarını süsleyen “Türkiye Yüzyılı” ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fotoğraflarının bulunduğu pankartların altında Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç tahsis töreni vardı.

AK Parti Nazilli ilçe teşkilatı, muhtarlar ve meclis üyeleri ile birlikte aracı tanıtan Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yeni tahsis edilecek araçların da 2023 yılının ilk aylarında kente kazandırılacağını söyledi.

Özcan, desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etmeyi ihmal etmedi. “Nazilli hak ettiği hizmete kavuşacaktır” diyen Özcan araç tanıtımında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “TBB, hizmet aracını Nazillimize tahsis etti. Ciddi bir katkı sunacak. Yaklaşık 4 milyon 900 bin lira değerindeki greyder Nazilli’mize tahsis edildi. Yatırımların arkası gelecek, yazışmalarımız devam ediyor. İlçemiz artık hizmetle buluşacak. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Nazilli hak ettiği hizmetlere kavuşacaktır. Bu ilk adım için çok mutluyum. Diğer araçların da yatırım teşvik belgeleri var. Yeni tahsil edilecek araçlarımız da yeni yılda kentimizle buluşacak” dedi.