Yücel: Seçim günü kurtuluş ve yeni bir başlangıç günü olacak

» Ege Gündemi » Yücel: Seçim günü kurtuluş ve yeni bir başlangıç günü olacak

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, aralıksız sürdürdüğü saha çalışmaları kapsamında bu kez Çeşme’deydi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçede örgütle bir araya gelerek sandık ve iktidar mesajları verirken, saha çalışmasında esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek ilçe sakinleriyle buluştu.

Çeşme saha çalışması öncesi Çeşme ilçe örgütü ile bir araya gelen Yücel, sandığın çok yakında vatandaşın önüne geleceğini, o günün Türkiye için yeni bir kurtuluş ve yeni bir başlangıç olacağını ifade ederek, “İlçe örgütlerinin aralıksız bir şekilde vatandaşın yanında, dertlerine ortak olduğunu göstermesi şart. AKP’nin tek başına iktidar olarak ülkeyi yönettiği, başarısızlıklarla dolu 20 yıllık yokluk ve yandaş düzenini değiştirmeye bu kadar yaklaşmışken, hiç birimizin koltuklarında oturma, sorumluluk almama, çalışmama gibi bir lüksü olamaz. Sandık çok yakında vatandaşın önüne gelecek. O gün Türkiye için, baskıdan, adaletsizlikten, yokluktan, Saray iktidarından kurtuluş ve yeni bir başlangıç günü olacak” dedi.

BU PROJE ÇEŞME’NİN KATLEDİLMESİ DEMEKTİR

Örgüt buluşmasının ardından Çeşme liman ve merkezde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren CHP İzmir il başkanı Yücel, ilçe sanayi sitesi esnafını da ziyaret etti. Ziyaretlerde esnafın derdini dinleyen ve CHP’nin çözümlerini anlatan Yücel, AKP iktidarının Çeşme’yi betona ve ranta kurban etme projesi olarak tanımladığı Çeşme Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Yücel “Çeşme’nin esnafı, Çeşmeli vatandaşlarımız rahat olsun. Haklarını ve bu muhteşem doğayı, AKP’nin rant projesine karşı korumaya, onlarla birlikte devam edeceğiz” dedi.

KİMLER KATILDI?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığınca Çeşme’de düzenlenen saha çalışmasına CHP il başkanı Deniz Yücel’in yanı sıra, CHP Çeşme ilçe başkanı Sait Kavasoğullar, Çeşme belediye başkanı Ekrem Oran, CHP il başkan yardımcıları İsmail Yüzer, Fulya Alçay, Yıldız Yılmaz, Yasemin Menokan, Köksal Yıldırım ve Özkan Tice, CHP Çeşme ilçe yöneticileri, Kadın ve Gençlik kolları üyeleri ile belediye meclis üyeleri katıldı. Katılımcıların oluşturduğu 5 ayrı grup ilçenin tüm mahallelerinde ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşları dinledi.