“Limitsensin Aydın”da şampiyonlar belli oldu

» Ege Gündemi » “Limitsensin Aydın”da şampiyonlar belli oldu

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuşadası’nda düzenlenen “LimitSensin Aydın”da sporcular kıyasıya yarıştı. 5 ve 10 kilometrelik koşulara yerli ve yabancı 1000’in üzerinde koşucunun katıldığı organizasyonun şampiyonları beli oldu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuşadası’nda düzenlenen “LimitSensin Aydın” Kuşadası’nın deniz manzaralı eşsiz parkurunda gerçekleştirildi. İki etapta düzenlenen etkinliğe 1000’in üzerinde koşucunun katıldı.

 

Start çizgisine gelerek mutlu sona ulaşan sporcular; 10 kilometre kategorisinde erkeklerde birinci Ufuk Arda, ikinci Osman Erkam Şafak ve üçüncü Alex Zhuravlev; kadınlarda ise Tülin Okyay birinci, Çiğdem Tütüncü ikinci, Selin Mert ise üçüncü oldu. 5 kilometre kategorisinde ise erkeklerde Kerem Baybatur birinci, Mehmet Aydıngör ikinci, Tuncay Saraç üçüncü olurken; kadınlarda Mihraç Ayan birinci, Fatma Taş ikinci ve Lina Hamelat üçüncü oldu. Yarışmada dereceye giren sporculara çeşitli ödüller verildi.

Başarılı sporculara ödüllerini Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel taktim etti. LimitSensin Aydın’a gösterilen yoğun ilgiden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise “Kuşadası’nda turizmi sonbaharda da canlı tutmak için düzenlediğimiz etkinliğimize yüzlerce sporcu katıldı. Sporcularımıza gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyor, yarışmada başarılı olanları tebrik ediyorum” diye konuştu.