Denizli Buldan’ı parsel parsel satmışlar!

» Büyük Manşet » Denizli Buldan’ı parsel parsel satmışlar!

CHP’li Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, ilçenin önceki dönemde satılan 161 parselinin listesini sergiledi.

31 mart seçimlerinin ardından Denizli, Buldan Belediyesi’ne yeni bir afiş daha asıldı. Daha önce 109 milyon liralık borç listesini asan belediye başkanı Mehmet Ali Orpak, bu kez önceki dönemde satılan 161 parselin listesini sergiledi.

İki parçadan oluşan afiş, belediye binasının bir yüzünü tamamen kapladı. Afişte, satılan taşınmazların satış fiyatları ve satış günü kuruyla dolar karşılıkları yer aldı. 31 Mart yerel seçimlerinde MHP’li Mustafa Şevik’ten görevi devralan Mehmet Ali Orpak, göreve geldikten kısa süre sonra 109 milyon liralık belediye borcunu halka duyurmuştu. Orpak, bu kez kendisinden önceki 5 yıllık dönemde satılan taşınmazların listesini belediye binasına astırarak şeffaflık mesajı verdi.

BELEDİYE BİNASINI BOYDAN BOYA KAPLADI

İki parçadan oluşan dev afiş, Buldan Belediyesi hizmet binasının bir yüzünü tamamen kapladı. Afişte, satışı yapılan 161 taşınmazın bilgileri yer aldı. Taşınmazların satış fiyatlarının yanı sıra, satıldığı günkü kur üzerinden dolar karşılıkları da yazıldı.

TAŞINMAZLARI ALANLAR BELLİ DEĞİL!

Afişte, satılan taşınmazların toplam satış tutarının 2 milyon 495 bin 772 dolar olduğu, bugünkü değeriyle ise toplam 80 milyon 577 bin lira olduğu bilgisine yer verildi. Ancak, taşınmazları kimin aldığına dair bilgi afişte yer almadı.