Ferdi Zeyrek A Takımını tanıttı

» Büyük Manşet » Ferdi Zeyrek A Takımını tanıttı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Manisa için çalışacak üst yönetim kadrosunu tanıttı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Double Tree By Hilton Otel’de toplantı düzenledi.  

Başkan Zeyrek, Manisa’yı geleceğe taşıyacak üst yönetim kadrosunu tanıttı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek ’in ekibinde Genel Sekreter Burak Deste, Genel Sekreter Yardımcıları Oğuz Murat Pınar, Ulaş Aydın, Ali Kılıç, Pınar Mine Hacıalibeyoğlu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Zeynep Çetinkaya, Finans Danışmanı olarak Ferhat Murat görev yapacak.

FERDİ ZEYREK: VATANDAŞLARIMIZ ARTIK DURAKTA BEKLEMEYECEK

Konuşmasının devamında toplu ulaşıma yaptıkları destekten de bahseden Başkan Zeyrek, “Ulaşımdaki arkadaşlarımız kontak kapatma noktasına gelmişlerdi. Bunlara yaptığımız destekle toplu ulaşımdaki arkadaşlarımızda da bir nebze rahatlama sağladık. Önümüzdeki günlerde toplu ulaşımdaki araç sayılarını da iki katı oranında arttıracağız. Artık vatandaşlarımız durakta bekleme durumunda kalmayacaklar. Toplu ulaşım araçlarında hepinizin bildiği gibi bir önceki belediye başkanımızın boy boy fotoğrafları vardı. Bu bir diretmeydi. Bunların hepsini söktürdük. Yalnızca  Manisa Büyükşehir Belediyesine ait araçlarda Türk Bayrağı ve Atatürk’ün resmi olacak. Geri kalan toplu ulaşımdaki herkese de reklam alma özgürlüğü tanıdık” dedi.

Başkan Mimar Ferdi Zeyrek, “Yaşlı bakım evinde kalan yaşlılarımız vardı. Manisa Büyükşehir Belediyesi onlara 1000 TL destek veriyordu. Bu ekonomik koşullarda, 1000 lira hiçbir şey ifade etmiyordu. 1000 lira olan desteği 3504 lira olarak revize ettik. Bu aydan itibaren kendilerine böyle bir destek sağladık” ifadelerini kullandı.

Hallerdeki ücretsiz bekleme süresini iki katına çıkardıklarını belirten Başkan Zeyrek, “Esnaflarımızın hallerimizde otopark bekleme süreleri bir saatle sınırlıydı. 1 saat kendilerine yetmiyordu. 1 saatin üzerinde işleri bitmeyen esnaflarımız, ekonomik olarak kendilerine yara açacak şekilde ücret ödüyorlardı. 1 saatlik bekleme süresini 2 saate çıkarttık. Artık esnafımız hallere gidip, 2 saat içerisinde mallarını yüklüyorlar ve bunun karşılığında bir bedel ödemiyorlar’ dedi.

Belediyeye ait olan spor tesislerinin özel bir şirket olan  Manisa Futbol Kulübü tarafından komik bir rakama kiralandığını, bu kararın da iptal edildiğini dile getiren Başkan Zeyrek, “Özel bir şirket olan Manisa Futbol Kulübü, belediyenin tesislerini yaklaşık 7-8 yıldır çok komik, sembolik rakamlara kullanıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin personelini, aracını kullanıyor. Mazotunu, basınını kullanıyordu. Ama bu kabul edilebilir bir şey değildi. Meclisimizde aldığımız kararla tesislerimizi, halkımıza tekrardan geri kazandırdık” dedi. Başkan Zeyrek, toplantıyı basın mensupları sorularını yanıtlayarak, sonlandırdı..