Ege Saati Gazetesi dördüncü yaşına adım attı

» Büyük Manşet » Ege Saati Gazetesi dördüncü yaşına adım attı

Ege Saati Gazetesi, 8 Mart 2021 tarihinde çıktığı yolda üç yılı geride bırakmış olmanın gururunu yaşıyor.

Özgürlüğün, demokrasinin, adaletin, emekçinin ve tüm canlıların yaşam haklarının sesi olarak okurlarımızın destekleriyle Ege Bölgesi’nde haftalık olarak yayımlanan gazetemiz, üçüncü yayın yılını doldurup dördüncü yaşına adım attı.

Gazetemizin imtiyaz sahibi Erdal Akaltun, “Cennet bölgemizin tüm gündemini aktarmaya çalıştığımız, özel röportajlar ve haberlerle fark yarattığımız gazetemizin 4. yaşını kutlamaktan dolayı çok mutluyuz. Bölge halkının gerçek habere ulaşma hakkı için mücadele etmeye devam edeceğiz.

Bölgemizin gündemini Türkiye’ye ve dünyaya taşıma hedefiyle 8 Mart 2021 tarihinde çıkardığımız ilk sayımızın ardından bugün 103. sayıya ulaşmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yolda bize hizmet eden, haberleriyle emekleriyle gecesini gündüzüne katan, gerçek habercilik için mücadele eden tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Ege Saati Genel Müdürü Nurettin Sönmez de 4. yıl kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi:

Gazetemiz Ege Saati’nin 4. yaşını cuma günü büyük bir gururla kutladık. 4 yıllık yayın hayatında Özgürlükten, Cumhuriyet’ten ve Atatürk’ten ödün vermeyen Ege Saati’miz, bundan böyle de aynı ilkelerle Ege’nin çağdaş yüzü olmaya devam edecektir.

Demokrasinin gelişmesi tarafsız, özgür ve ilkeli bir gazetecilik anlayışıyla mümkündür. Ancak gazeteci dediğin yeri geldiğinde taraf olmaktan da çekinmeyendir. Bu şiarla Hak’tan, Hukuk’tan ve Adalet’ten.., Özgürlükten, Cumhuriyet’ten ve Atatürk’ten yana tavrımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

Gazetecilerin düşüncelerini özgürce, baskı altında olmadan yazıp çizebildiği, düşüncelerinden dolayı özgürlüklerinin kısıtlanmadığı, basın özgürlüğünün önündeki bütün engellerin kaldırıldığı bir Türkiye hepimizin ortak arzusudur.

Atatürk Türkiye’sinde, daha nice dört yıllara..

Yayın hayatına 3 yıl önce başlayan Ege Saati Gazetesi’nin kuruluş yıldönümü, pasta kesilerek kutlandı.