Kemalpaşa Belediyesi, vatandaşlara destek sağlıyor

» Ege Gündemi » Kemalpaşa Belediyesi, vatandaşlara destek sağlıyor

Kemalpaşa Belediyesi, hobi, sanat ve meslek edindirme kurslarıyla her yaş grubundan vatandaşın kendini geliştirmesine olanak sağlıyor.

Kemalpaşa Belediyesi, Kemalpaşa Halk Eğitimi Merkezi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen hobi, sanat ve meslek edindirme kurslarıyla kadınlar ve çocuklar başta olmak üzere her yaş grubundan vatandaşın kendini geliştirmesine olanak sağlıyor. Kurslara yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, yeni beceriler kazanırken aynı zamanda sertifikalarını alarak iş olanaklarına da sahip oluyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüren Kemalpaşa Belediyesi, başta kadınlar ve çocuklar olmak üzere her yaş grubundan ve her kesimden vatandaşın birçok farklı branşta kendilerini geliştirmesine imkan sağlamaya devam ediyor.

Kemalpaşa Belediyesi, Kemalpaşa Halk Eğitimi Merkezi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile hayata geçirilen hobi, sanat ve meslek edindirme kursları son hız devam ediyor. Aralarında aşçılık, seramik, çini, makyaj, ön muhasebe, müzik, matematik, dikiş ve ingilizce gibi onlarca farklı alandaki kurs; başta kadın ve çocuklar olmak üzere her yaş grubundan binlerce vatandaşa hizmet sağlıyor.