Aslanoğlu’ndan seçim mesajı: 30 ilçenin 30’unu da kazanacağız!

» Büyük Manşet » Aslanoğlu’ndan seçim mesajı: 30 ilçenin 30’unu da kazanacağız!

CHP Bornova İlçe Seçim Kongresi’nde konuşan İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “Hiç merak etmeyin. 30 ilçenin 30’unu da kazanacağız. Her ilçede her ilde CHP bayrağı dalgalandıracağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ilçe kongreleri devam ediyor. Bornova Naim Süleymanoğlu Spor Salanu’nda yapılan kongreye CHP İzmir il başkanı Şenol Aslanoğlu, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, çeşitli sendika yetkilileri ve partililer katıldı. Açılışta konuşan CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kongre sonunda mücadeleye yine omuz omuza devam edeceklerini söyleyen Aslanoğlu,

“Belediyelerimiz üzerinde baskı 28 Mayıs’tan daha fazla arttı. Muhalefet eden herkese baskı ve zulüm artıyor. AKP ve yalkaları topyekün bir savaşa başladılar. Her gün tartıştırarak bizi dağıtmak istiyorlar. Ama sizler sayesinde CHP dimdik ayakta ve ayakta kalmaya da devam edecektir. Bugün bundan sonra bizi 2 yıl yönetecek ilçe başkanımzı ve yönetimimizi seçeceğiz. Bugüne kadar bin 254 mahallede seçimleri tamamladık. Birileri partimize ayar vermeye çalıışıyor. CHP’de değişimin nasıl olacağına parti programımıza tüzüğümüze CHP delegeleri karar verir. Seçim zamanı ortada görünmeyen üç beş kişi bizim adımıza karar veremez. Yüz yıllık partinin neferleri çok iyi biliyor ki CHP neyin nerede söyleneceğini çok iyi bilir. Bizim her şeyi anlatacağımız yer parti danışma kurullarıdır. Bu seçimde daha başarılı olma imkanımız vardı. Maalesef yapamadık. AKP’nin yandaşlarının yalanlarıyla dolanlarıyla cumhurbaşkanının miting meydanlarında montaj kaset göstermesiyle mücadele edemedik. Muhakkak eksiklerimiz var. Özeleştiriye ihtiyacımız var. Değişimden önce kimlerin neleri esik bıraktığını söylemek lazım. 5-6-7 dönem yönetmiş partililer de özeleştirisini yapacak” dedi.

“30 İLÇENİN 30’UNU DA KAZANACAĞIZ”

Yerel seçimlere odaklanarak büyük bir başarı elde edeceklerini söyleyen Başkan Aslanoğlu,

“Önümüzde yerel seçim var. Örgütün görevi belediye başkanının yaptığı hizmetleri halka anlatmaktır. Belediye başkanları da meclis üyeleri de bu partinin öz evlatlarıdır. Belediye başkanı, delegeler, üyeler partinin arkasında duran partili arkadaşlarımızdır. Biz hep beraber yerel seçim için çalışmaya başlayacağız. Her kongrede olduğu gibi bu kongreden de birlik, beraberlik ve omuz omuza çıkacağız. Genel seçimi kazanamadık bu yüzden mutsuzuz ama yerel seçime odaklanmalıyız. Her ilde, her ilçede CHP bayrağını dalgalandıracağız. Bugüne kadar getirdiğimiz miras bize nasıl kazanacağımızı gösteriyor. Ev ev, sokak gezeceğiz. Sokaktan gelen tüm talepleri alarak ilerleyeceğiz. CHP’ye yakışan bir 100. yıl kutlaması yapacağız. Bizler partimizin ülkemizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ten öğrendiklerimizle bir kez daha kazanacağız. Hiç merak etmeyin 30 ilçenin 3o’unu da kazanacağız” dedi.