CHP Bayraklı’da Gültekin dedi

» Büyük Manşet » CHP Bayraklı’da Gültekin dedi

Cumhuriyet Halk Partisi, bugün Bayraklı İlçe başkanını seçmek için sandık başındaydı. Bayraklı 6. Olağan İlçe Kongresinde mevcut başkan Didem Gültekin ile Mutlu Odabaş’ı yarıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde adım adım kurultay sürecine giderken bugün Bayraklı Olağan İlçe Kongresi yapıldı. Kongrede mevcut başkan Didem Gültekin ile Mutlu Odabaş’ı yarıştı. Bayraklı Belediyesi Havuz Düğün Salonu’nda yapılan ilçe kongresinde Divan Başkanı Ali Öztunç olarak belirlendi. Seçim sonunda mevcut Başkan Gültekin güven tazeledi. Gültekin 269 oy alırken, Mutlu Odabaş ise 147 oyda kaldı.

Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin; “Bundan sonra el ele kola birlikte çalışacağız. El ele kola meydanlarda beraber olacağımıza söz veriyorum” dedi.

Rakibi Mutlu Odabaş; “Kaybeden biziz kazanan da biziz ne zaman örgütümüzün ihtiyacı olursa yanındayız teşekkür ederim.” diye konuştu.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal; “ Bu kadar olumlu geçmesinden dolayı ilçemizi kutluyorum. Biz Mutlu kardeşimle yine buradayız. Burada kendi ilçe başkanını belediye başkanını eleştirenler yok ama biz Mutlu kardeşimizle yan yanayız. Mutlu kardeşim gençlik kollarından gelen hem yerel seçimde hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çalışmış değerli bir isimdir. Kendisine teşekkür ederim” açıklamalarında bulundu.