Selçuk’ ta tiyatro festivali başladı

» Büyük Manşet » Selçuk’ ta tiyatro festivali başladı

2. Efes Tiyatro Festivali, 8-11 Ağustos tarihleri arasında Selçuk’ta düzenlenecek. Selçuk Belediyesi tarafından Ege Tiyatrolar Birliği ve Efes Sanat Merkezi iş birliğiyle düzenlenecek festival çerçevesinde söyleşiler, atölyeler ve oyun gösterimleri yer alacak.

Tiyatroseverleri, tiyatro dünyasının önemli isimleri ve birbirinden özel oyunlar ile buluşturacak 2. Efes Tiyatro Festivali, 8 Ağustos Salı günü saat 18.00’de İstasyon Meydanında düzenlenecek açılış korteji ile başlayacak.

İlk gün düzenlenecek ödül töreni ve oyun gösteriminin ardından festival, çocuklar ve yetişkinler için farklı tiyatro gruplarının oyunları, çocuklar için drama atölyeleri, masal atölyeleri ve kentin farklı noktalarında düzenlenecek söyleşiler ile devam edecek.

Selçuk’ta bu yıl ikincisi düzenlenecek olan festival çerçevesinde Selçuk’un belleğinde yer edinen önemli isimler anısına ödüller verilecek. Hasan Öztürk Onur Ödülleri ve Sümer Büyüktosun Emek Ödülleri, festivalin ilk gününde sahiplerini bulacak.

Selçuk sakinleri ve ilçe dışından gelen ziyaretçilere tiyatronun renkli dünyasının kapılarını açacak olan 2. Efes Tiyatro Festivali ile ilgili festival programı ve detaylı bilgi Selçuk Belediyesi sosyal medya hesaplarında yer alıyor.