Ademhan’dan İzmir’de bir ilk! Seçim ofisi yerine Metaverse

» Ege'den Haberler » Ademhan’dan İzmir’de bir ilk! Seçim ofisi yerine Metaverse

İzmir 1.Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Ferhan Ademhan, seçim kampanyası için İzmir’de hiç yapılmayan bir uygulamayı hayata geçirdi. SEÇİM OFİSİ DEĞİL METAVERSE.. “Ülkemizin en önemli teknolojik olaylarından biri hiç şüphesiz sosyal medya” diyen Ademhan, seçim süresince seçime girecek olan partiler seçim ofisleri, seçim koordinasyon merkezleri açarken, çok iyi bir ekip kurarak seçim kampanyasını ‘metaverse’ olarak hayata […]

İzmir 1.Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Ferhan Ademhan, seçim kampanyası için İzmir’de hiç yapılmayan bir uygulamayı hayata geçirdi.

SEÇİM OFİSİ DEĞİL METAVERSE..

“Ülkemizin en önemli teknolojik olaylarından biri hiç şüphesiz sosyal medya” diyen Ademhan, seçim süresince seçime girecek olan partiler seçim ofisleri, seçim koordinasyon merkezleri açarken, çok iyi bir ekip kurarak seçim kampanyasını ‘metaverse’ olarak hayata geçirdi.

İZMİR’DE BİR İLK

Seçim kampanyasını sosyal medyayı güçlü kullanarak yürüten Ferhan Ademhan, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kulland:

“Değerli dostlarım, kardeşlerim önümüzde çok kritik bir seçim var. Bu süreci seçim ofislerine harcamaktan ziyade Metaverse olarak yürütme kararı aldık. Bu şekilde daha çok seçmene ulaşabiliyoruz. Biz İnandık Sizde İnanın başaracağız” dedi.