Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San’a veda yemeği düzenlendi

» Ege Gündemi » Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San’a veda yemeği düzenlendi

Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcı Ali Rıza San’ın Yargıtay Üyeliğine seçilmesi dolaysıyla veda yemeği düzenlendi.

Cumhuriyet Başsavcı Ali Rıza San’ın Yargıtay Üyeliğine seçilmesi nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Genel Kurulunca 02.10.2024 tarihinde Yargıtay Üyeliğine seçilmişti.

Best Western Premier Karşıyaka Oteli’nde düzenlenen veda yemeğine Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Yargıtay Üyesi Ali Rıza San, Tersane Komutanı Tuğamiral Korkut Şen, İzmir Bölge Adliye C.Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Karşıyaka C.Başsavcısı Halil Sezgin, Karşıyaka Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Özcan, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Erdem Işık ve Hacı Hüseyin Daşdemir, Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Baş Müfettişi Kaan Coşkun, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, Önceki İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, şimdiki İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Büşra Koçak, Best Western Premier Karşıyaka Oteli Sahibi Abdullah Savranoğlu ve Otelin Genel Müdürü Zeki Balcı katıldı.

Veda yemeğinde konuşan Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Başsavcı Ali Rıza San ile iki yılı aşkın sürede birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek şunları söyledi. “Cumhuriyet Başsavcımız Ali Rıza San, adil düşünceleri, nezaket ve saygınlığı ile her zaman gönlümüzde yer alacak. Kendileri ile tanışmak ve birlikte çalışmak çok güzeldi. Yeni görevinde başarılar dilerim”

Karşıyaka’da gönüllerde yer aldı.

Yemeğe katılanlar da Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San’ın kısa sürede Karşıyaka’da gönüllerde yer edindiğini belirterek yeni görevinde başarılar dilediler.

Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San da yaptığı konuşmada, Karşıyaka gibi müstesna bir kentte görev yapmanın gururunu yaşadığını belirterek şunları söyledi “İki yılı aşkın süredir görev yaptığım Karşıyaka’da gerek Adliye Sarayındaki bütün çalışma arkadaşlarım, gerekse Karşıyaka ve İzmir’de faaliyet gösteren kamu kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşları ile ahenkli bir çalışma dönemi geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Görev yaptığım sürede gösterdiğiniz uyumlu çalışma ve dayanışma ile bu gün buradaki programa katılarak göstermiş olduğunuz yakın ilginizden dolayı sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi