Fatma Kaplan Hürriyet halkı dinledi

» Gündem » Fatma Kaplan Hürriyet halkı dinledi

İzmit Belediyesi, esnafla olan güçlü bağlarını pekiştirmek ve taleplerini dinlemek için esnaf ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

İzmit Belediyesi ailesi, saha ziyaretleri ile vatandaş ve esnafla doğrudan temas kurmak amacıyla her hafta İzmit’in farklı noktalarında ziyaretler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri Orhan Dönmez, Ayşe Fatmagül Terzi ve Serdar Atasever Yenişehir Mahallesinde 2 farklı noktada esnafın kapısını çaldı.

2 farklı noktada

Bu haftaki ziyaretler Yenişehir Mahallesinde bulunan Adnan Menderes Bulvar ve Demokrasi  Bulvarında gerçekleşti.
Meclis üyeleri ve Çınar Ekibi esnafın taleplerini ve ihtiyaçlarını dinleyerek notlarını aldı. Esnafın karşılaştığı sorunları yerinde tespit eden yetkililer çözüm önerilerini de esnafla paylaşarak Başkan Hürriyet’in selamlarını iletti.

Esnaf teşekkür etti

Ziyaret edilen bölgedeki esnaflar, İzmit Belediyesinin samimi yaklaşımından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca talep ve sorunlarını doğrudan belediye ekiplerine iletebilme fırsatı buldukları için teşekkür ettiler. Ekipler esnafa ayrıca İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in teşekkür mektubunu da takdim etti.