Denizli’nin ‘Karaoğlan’ı Çavuşoğlu’na coşku dolu karşılama

» Büyük Manşet » Denizli’nin ‘Karaoğlan’ı Çavuşoğlu’na coşku dolu karşılama

Denizli’de bugün Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu için karşılama töreni gerçekleştirildi.

Denizli’de bugün Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu için karşılama töreni gerçekleştirildi.

CHP İl Başkanlığı önünde düzenlenen etkinlikte partililerin coşkulu katılımıyla adeta miting havası esti.

Çavuşoğlu, Ankara’dan Denizli’ye dönüşünde mevcut belediye başkanları ve diğer CHP adayları tarafından büyük destekle karşılandı.

Binlerce kişinin katıldığı etkinlikte, İl başkanı Ali Osman Horzum, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemür gibi isimler vatandaşlara seslendi, halkı selamladı.

Etkinliğin sonunda sahneye çıkan CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, coşkulu kalabalığa seslendi. Çavuşoğlu, 31 Mart’ta zafer kazacaklarına olan inancını vurgulayarak herkesi kapı kapı dolaşmaya davet etti.

Çavuşoğlu’nun açıkladığı vaatler arasında rantın son bulması, su faturalarına yüzde 50’ye varan indirim ve Denizlispor’un yeniden ayağa kaldırılması gibi önemli maddeler bulunuyor.

Çavuşoğlu, konuşması sırasında Bülent Ecevit şapkası takmasıyla da dikkat çekti. Coşkulu kalabalığın sık sık ‘Denizli’nin umudu Çavuşoğlu’ ve ‘Karaoğlan Çavuşoğlu’ sloganlarıyla kesildiği bu görkemli karşılama miting havasında geçti.